Tarihçe

KÜRE ANAOKULU TARİHÇESİ

 

 

2013-2014 Eğitim Öğretim yılında yapımı tamamlanarak aynı eğitim öğretim yılının ikinci yarısında 84 öğrenci, 3 şube ile normal eğitim olarak eğitime başlamıştır. Okulumuz milli eğitime bağlı bağımsız bir anaokuludur.

 

Okulumuzun amacına uygun bir şekilde  Eğitim - Öğretime  hazır hale getirilmesi için ´´Okul Müdür Vekili ´´ olarak Yasemin CONKAR  görevlendirilmiştir. Kısa bir süre de Zübeyde KIVANÇ müdür vekilliği görevini yürütmüştür. Özlem AŞILI isteğe bağlı il dışı atama ile okulumuz kadrosuna dahil olup 2015 Eylül ayından itibaren müdür vekilliği görevini üstlenmiştir.2016 Eylül ayından itibaren müdür vekilliği görevini Raziye GÜLOĞLU üstlenmiştir. 2018-2021 eğitim öğretim yılında okul müdürlüğü görevini Nagehan ÖZ, 2021-2022 Eğitim öğretim yılında okul müdür vekilliği görevini Hilal KARAGÖZ yürütmüştür. 2022-2023 eğitim öğretim yılında müdür vekilliği görevini devralan Özgür Utkucan AYDOĞDU, 2023-2024 eğitim öğretimin yılının 1.dönemi sonuna kadar görevini sürdürmüştür. 

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı itibariyle ikili eğitime geçmiş olup, halen ikili eğitime devam etmektedir. 1 müdür, 4 öğretmen, 1 temizlik elemanı olmak üzere okulumuzda toplam 6 personel görev yapmaktadır.

 

Okul binamız 530 m2 kapalı alana sahiptir. Tek katlı bir bina şeklinde yapılmış olup, 3 Faaliyet odası, 1 Oyun odası ve tüm odaların ortak olarak açıldığı 1 çok amaçlı salon, 1 idare odası, 1 rehberlik odası, 1 mutfak, öğrenci ve personel lavaboları ile kazan dairesine sahiptir. Okulumuz bahçesi içerisinde 1 oyun parkı bulunmaktadır.

 

Okulumuz  eğitim etkinliklerinde paylaşımcı, işbirliğine dayalı eğitim anlayışıyla bundan sonraki tüm çalışmalarını, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı bize  emanet eden velilerimiz ve bu emanetleri kaliteli eğitim anlayışıyla  yetiştiren öğretmenlerimizle Küre Anaokulu Eğitim - Öğretimine devam edecektir.

 



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi